Trerätters Söndagsmiddag serveras varje söndag kl. 14 till och med 26 maj.
Pris 495 kr.
Bokning krävs senast torsdagen före.
Mail: info@kafestadsparkenhuskvarna.se
Sms: 070 257 8455
Meddela om du önskar vegansk eller köttmeny.
Hela menyn med tre rätter måste bokas – annars finns även vår ordinarie meny att beställa från. (Önskar någon i sällskapet beställa från den, måste bokning ske i förväg)
Kom och njut tillsammans med familj och vänner! Vi reserverar i första hand våra fönsterbord med hänförande utsikt över Vättern. Var med och gynna lokal matproduktion, som Jönköpings odlingar på Kålgården, Visinsögrisen och Kvarnagårdens Bryggeri utanför Växjö.
Förrätt
Skagenröra eller Tofuskagen (vegansk) på danskt rågbröd
Klassisk röra med handskalade räkor och tångkaviar i dillmajonnäs.
Huvudrätt
Stekt fläskfilé eller Pepparbiffar fyllda med kokosost och rostade valnötter (vegan, biffarna görs på sojafärs och ostronskivling)
Serveras med stekt ostronskivling, rödvinssås och rotfruktsgratäng
Dessert
Cheesecake med vit choklad och lemoncurd
Valfri dryck och kaffe/te ingår. Vi rekommenderar t. ex. Småländsk Pilsner (folköl med åldersgräns 18 år) eller Skogssoda. Om ni vid ankomst vill fira lite extra kan vi också erbjuda att ställa fram en flaska kyld Björksoda (75 cl – räcker till ca 7 champagneglas) vid ert bord till en kostnad av 295 kr. Björksoda är ett exklusivt alkoholfritt bubbel av 100 procent fermenterad björksav från Ängabackens Björksoda i Vaggeryd.
Reservation för ändringar. Tillhör du ett större sällskap och vill boka denna meny (även under annan tid), kontakta oss!